Advertisement

Ankara Yangın Son Dakika - Son dakika... Ankara'da DSİ binasında yangın - Son Dakika ... - Yangın sırasında, çarşıda bulunan çok sayıda kişi binadan tahliye edildi.

Ankara Yangın Son Dakika - Son dakika... Ankara'da DSİ binasında yangın - Son Dakika ... - Yangın sırasında, çarşıda bulunan çok sayıda kişi binadan tahliye edildi.. Saat 19.30 sıralarında çıkan yangın, ankara büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonrası 23.30 sularında kontrol altına alındı. İsrail bir filistinliyi şehit etti. İlk gelen bilgilere göre en az 3 kişi hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor.

Türkiye'nin en iyi haber sitesi. Saat 19.30 sıralarında çıkan yangın, ankara büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonrası 23.30 sularında kontrol altına alındı. İsrail bir filistinliyi şehit etti. Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara yangın haberleri ve ankara yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin.

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'nde yangın paniği - Son ...
Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'nde yangın paniği - Son ... from idora.gazetevatan.com
Ankara'daki tüm son dakika haberlerini sayfamızda görebilirsiniz whatsapp haber hattı _0530 935 06 88_ @ankaradasondakika #ankara. Ankara yangın haberleri ve ankara yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. 10.07.2019 23:19 | son güncelleme: Ankara yangın hakkında son haberler. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Makas atan trafik canavarı dükkana daldı.

Yangın ankara'da sıklıkla kullanılan alışveriş merkezinin hemen yakınında bulunuyor.

Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Ankara büyükşehir belediyesinin yaptığı yazılı açıklamada, sunta mdf dükkanında saat 19.07'de çıkan yangına itfaiye ekiplerinin üç dakika içerisinde müdahale etmeye. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Saat 19.30 sıralarında çıkan yangın, ankara büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonrası 23.30 sularında kontrol altına alındı. Yangın ankara'da sıklıkla kullanılan alışveriş merkezinin hemen yakınında bulunuyor. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Alınan son dakika haberine göre, olay yerine gelerek incelemelerde bulunan ve yetkililerden yangına ilişkin bilgi alan ankara valisi şahin. Ankara yangın haberleri ve ankara yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. 10.07.2019 23:19 | son güncelleme: Ankara'da iki gecekondu yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

Ankara'da iki gecekondu yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. İlk gelen bilgilere göre en az 3 kişi hayatını kaybetti. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Mhp iki partiyi resmen sildi! Ankara yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de.

Ankara'da AOÇ arazisinde yangın - Son Dakika
Ankara'da AOÇ arazisinde yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Ankara büyükşehir belediyesinin yaptığı yazılı açıklamada, sunta mdf dükkanında saat 19.07'de çıkan yangına itfaiye ekiplerinin üç dakika içerisinde müdahale etmeye. 10.07.2019 23:19 | son güncelleme: Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. Ankara yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Ankara yangın hakkında son haberler. 1 temmuz'a kadar kapalı kalacak.

Ankara'da bir depoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi.

Ankara'da iki gecekondu yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Hdp il binası önünde 'evlat nöbeti' ikinci haftasında. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Yangın plazanın üstüne doğru devam ediyor. Türkiye'nin en iyi haber sitesi. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Ankara yangın haberi, ankara son dakika yangın, kızılcahamam yangın haberi keçiören belediyesi, kızlarpınarı caddesi'nde bir binada meydana gelen yangın sonrası. Saat 19.30 sıralarında çıkan yangın, ankara büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonrası 23.30 sularında kontrol altına alındı. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. İlk gelen bilgilere göre en az 3 kişi hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. 10.07.2019 23:19 | son güncelleme:

İlk gelen bilgilere göre en az 3 kişi hayatını kaybetti. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Son Dakika: Ankara'da yaşlı bakım merkezinde yangın çıktı ...
Son Dakika: Ankara'da yaşlı bakım merkezinde yangın çıktı ... from foto.haberler.com
Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. En son ankara yangın haberleri anında burada. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Makas atan trafik canavarı dükkana daldı. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara\'nın kızılcahamam ilçesinde, soğuksu milli parkı\'ndaki ormanlık alanda yangın çıktı.

1 temmuz'a kadar kapalı kalacak.

Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı. Yangın, saat 14:30 sıralarında osb'nde bulunan üç katlı bir binanın çatı kısmında çıktı. Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın plazanın üstüne doğru devam ediyor. Ankara'daki tüm son dakika haberlerini sayfamızda görebilirsiniz whatsapp haber hattı _0530 935 06 88_ @ankaradasondakika #ankara. Hdp il binası önünde 'evlat nöbeti' ikinci haftasında. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Ankara büyükşehir belediyesinin yaptığı yazılı açıklamada, sunta mdf dükkanında saat 19.07'de çıkan yangına itfaiye ekiplerinin üç dakika içerisinde müdahale etmeye. Yangın ankara'da sıklıkla kullanılan alışveriş merkezinin hemen yakınında bulunuyor. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Saat 19.30 sıralarında çıkan yangın, ankara büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonrası 23.30 sularında kontrol altına alındı. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. 1 temmuz'a kadar kapalı kalacak.

Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı yangın son dakika. Yangın, saat 14:30 sıralarında osb'nde bulunan üç katlı bir binanın çatı kısmında çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar